CHRISTMAS GIVE AWAY

Jag har suttit och tänkt och klurat på vad jag kan göra för extra till er här på bloggen inför jul och det är inte helt lätt för det finns så mycket regler kring vad man får och inte får göra. Så kom jag på att jag tar och gräver mig in i mina privata skönhetsgömmor och plockar ut ett gäng guldkorn som jag skänker bort till er, önskar så klart att jag kunde skicka till var och en av er men det går ju inte! Jag har en give-away parallellt på Instagram där jag har satt ihop ett annat jättefint beauty-kit, så om ni vill kika på vilket ni vill vara med att ”tävla” om så kan ni kolla där först, eller kör båda om ni vill haha. Ni väljer alltså vilket kit ni vill ha genom att kommentera på respektive media.

Det enda ni behöver göra är att skriva en kort motivering till varför just du förtjänar kitet och glöm inte att lägga till en email eller annat sätt som jag kan kontakta dig på! Utlottningen är aktiv fram till julafton kl12 och jag meddelar vinnaren samma dag. Sen skickar jag ut kitet i mellandagarna så fort jag är tillbaka i stan!

Lycka till, stor kram och GOD JUL mina bästaste bästa!!

Stor kram S

PS. Jag har listat alla produkter nedan. 


 

 

 

HUDVÅRD
Verso
Reviving Eye Mask.

Rodial Dragons Blood Lip Mask.

Patchology Flashpatch Rejuvenating Eye Gels.

Dr.Jart+ Wrinkless Solution.

Oh K! 3-step mask Charcoal Sheet Mask.

Ole Henriksen Banana Bright Eye Cream.

MAKEUP

Fenty Beauty Frost Hunny 3st Metallic Eye + Lip Crayon i nyanserna Sunfrost, Ice Dunes och Pretty Penny.

Emite Make Up Strobe Cream i nyansen Natural Shimmer.

YSL All Hours Concealer i nyansen 3 Almond.

Estelle & Thild Biomineral Silky Eyeshadow i nyansen Urban Earth.

Tweezerman Lil’ Buddies Blender sponge x 3.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • För att jag älskar produkter av alla dess slag. Och finns inget bättre än att få prova massa nyheter som man tidigare inte provat. Hade varit årets bästa julklapp för en liten ”hudterrorist” som mig. Vi kommer också behöva bygga ut badrummet som min min pojkvän alltid säger när jag köper nya produkter så nu kanske det äntligen blir av… Tack för en fin blogg och fantastiskt tips! God jul<3

  [email protected]

  Ada Jansson 2018-12-24 11:57:45
  Svara
 • Vilken drömjulklapp! Har precis flyttat upp till Västerbotten och den kalla torra luften är inte nådig på min hy. Jag älskar att vara utomhus i snön, för det bästa med det är att få komma in och koka te och så lägga en härlig ansiktsmask. Vore så kul att få upptäcka lite nytt inom hudvård genom att vinna detta kit. Önskar er alla en fin jul! (och skulle den inte är fin så är julafton bara en vanlig dag och imorgon är en ny dag och en ny chans <3)

  Emma Andersson 2018-12-24 11:47:21
  Svara
 • Fina Susanne! Åh vad kul att du kör en give-away!

  Du är en av få bloggar jag faktiskt följt troget i flera år nu. Så himla många bra huvårdstips du gett mig genom åren. Så stort tack för det! (Även om det svidit i plånboken när jag varit tvungen att köpa produkter/behandlingar som du tipsat om HAHA… Men det har det varit så värt, alla tipsen jag fått från dig har verkligen hjälpt mig hud, uppskattar verkligen att alla dina rekommendationer är så genuina och personliga.)

  Efter några halvjobbiga månader pga separation ser jag nu så mycket fram emot ett nytt år och en nystart! Hade ju varit så himla trevligt med lite nya produkter för att få en liten uppfräschning i och med det. Superfina produkter du har plockat ihop, så fint av dig att du vill lotta ut!

  Stor kram till dig och God Jul!

  //Emelie ([email protected])

  Emelie 2018-12-23 21:14:57
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Hej Emelie, åh vad glad jag blir av dina fina ord – betyder jättemycket för mig!:D Så ledsen att du inte vann lottningen den här gången men jag lovar att ha fler framöver. Tack igen och en bamsekram till dig! Och God fortsättning och Gott nytt år! 🙂

   Susanne Barnekow 2018-12-27 11:17:01
   Svara
 • Åh vilken rolig grej!! Har jobbat som en tok hela julen i butik samt har en liten hemma som gör att jag som annars är helt skönhetstokig knappt hunnit unna mig någon egentid alls i badrummet – detta kit hade suttit som en smäck nu då jag äntligen ska vara lite ledig efter nyår (och förhoppningsvis gör det att jag känner mig lite glammig och fin igen ✨) Ha en fin jul och tack för bästa skönhetsbloggen!

  Sandra 2018-12-23 17:21:44
  Svara
 • Jag skulle bli jätte glad att vinna detta kit då jag är hemma med mina två barn sedan fyra år och tiden i badrummet är stunden för bara mig. Älskar att bada och använda mask så ofta jag kan. Dock tycker karln min att det inte är lika prioriterat ekonomiskt så blir inte att jag köper så mycket smink.

  Johanna 2018-12-23 11:50:02
  Svara
 • I jul vill man vara extra piffig, då måste man ofta vara lite fiffig! Tävla och kanske ha tur, istället för att ta en jultupplur ?. Idag ska vi inför morgondagen fixa, hitta sista klapparna och trixa ??. Julen tar sitt på en trött mamma, som sitt hår fortfarande glömt kamma ??. Idag, lillajulafton, fick vi ”snow”, nu fattas jag bara makeup med glow. Detta hade varit uppskattat och kul, önskar er allihopa en riktigt God Jul ?❣️

  Sofia Svensson 2018-12-23 11:41:41
  Svara
 • Flyttade till England för att studera trots att jag är 30-plus. Studentekonomin kombinerat med min enorma kärlek för produkter och smink gick ju sådär kan man ju säga. Det kombinerat med en hel del annat har gjort mig rejält deppig på sistone. Så detta hade verkligen lyst upp i mitt mörker. Kram på dig!

  Beatrice 2018-12-22 21:38:40
  Svara
 • Efrer ett utmanade år så ser jag ljust på nästkommande, hade varit helt fantastiskt att få lite uppfräschning och ge mig själv lite piff med de fina produkterna ovan som ett plus i kanten! Kram ✨??

  Linnéa Sjöberg Eberhoff 2018-12-22 14:41:59
  Svara
 • Vilken julstämning, så kul! Har alltid velat prova ole Henrikssons ögonkräm, men tyckt den var lite dyr. Köpte istället en annan som inte alls passar mig, så hade verkligen blivit så himla glad av allt gott i paketet! God jul på dig!

  Tove 2018-12-22 13:01:41
  Svara
 • Men du är ju helt fantastisk! Vilket kit! Återhämtar mig efter en höst av utmattning och panikångest, och så fort jag känner stressen eller ångesten smyga sig på så botaniserar jag bland min (evigt suktandes) hudvårdssamling. Låter kanske jättekonstigt, men världens utanför försvinner för en liten stund och det ger mig verkligen ett lugn att maska, exfoliera eller bara boosta huden med härliga serum, krämer och oljor. Det hjälper också att scrolla igenom mina favoritkonton, och ditt konto är en självklar favorit. Älskar dina tips och att få följa dig och dina fina fyrbenta. Det hade varit en magisk julklapp att vinna dessa fina produkter – men vill också passa på att önska dig en God jul och tacka dig för det du gör, du inspirerar och hjälper på fler sätt än du tror. ?✨

  Thomasine 2018-12-22 12:50:48
  Svara
  • Svar på Thomasines kommentar.

   Hej Thomasine, tusen tack för fina ord – det betyder så mycket för mig att du vill följa och läsa den här bloggen!:D Det låter väldigt kämpigt, vet hur det känns att må dåligt, men vad skönt att det verkar som du är på väg ur det och att skönhetsbotanisering kan vara ett sätt att koppla av:) Jag är så ledsen att du inte vann den här gången men lovar att ha fler i framtiden. En stor kram till dig!! Susanne

   Susanne Barnekow 2018-12-27 11:20:45
   Svara
 • Hej,
  Jag har en dotter på nästan 2 år så nuförtiden har jag varken tid eller pengar att lägga på mig själv så det skulle vara jättekul att få detta kit som julklapp!
  God Jul & Gott Nytt År
  ([email protected])

  Petra 2018-12-22 12:49:48
  Svara
 • Åh vilken rolig tävling. Med dessa produkter vill jag glimma likt en diamant på nyårsafton och även sätta guldkant på min stundentvardag✨ Önskar dig en God Jul och ett Gott Nytt år! Tack för inspirerande och lärorik läsning här på bloggen och instagram ???

  Anna N 2018-12-22 12:15:19
  Svara
 • Hej, har en makeup artist utbildning i ryggen men tyvärr har jag haft svårt att hitta jobb. Jobbar på lager nu, det är långa nätter och lite tid för skönhets-fix! Dessutom är den torra lagerluften inte nådig mot min hy, hade verkligen uppskattat detta beauty-kit. God Jul! ([email protected])

  Frida 2018-12-22 11:06:35
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!