ANTIOXIDANT HYDRATING FACIAL MIST

Hej på er! Attans vad tiden går fort, imorgon förmiddag bär det av till Båstad och innan vi åker ska jag hinna förbi Gedin Studio snabbt för ett sista touche up på min läpptatuering. Kom precis hem från ett urtrevligt lunchmöte på Strandvägen 1 och inhandling av min sista julklapp. Jag håller på att förbereda en liten giveaway som jag ska köra här på bloggen – som en liten julklapp till er! Men ni ska få se mer av det sen:)

Nu tänkte jag bara tipsa om en riktigt bra budgetprodukt från Indy Beauty som heter Antioxidant Hydrating Facial Mist. Utöver att flaskan är väldans söt så är innehållet superhärligt – den verkar genom att återfukta och skydda och innehåller bland annat hyaluronsyra, vitamin C och antioxidanter. Ska även ge skydd mot de skador som blå ljus från skärmar och telefoner påstås ha på huden.

Misten är väldigt finfördelad och du kan även använda den ovanpå makeup. Jag upplever att den ger väldigt mycket fukt så man får passa sig så man inte blir kladdig. Jag gillar ju verkligen Indy Beautys produkter men det är något med doften som jag har lite svårt för – som tur är är den väldigt svag så det funkar – den påminner lite om deodorant för mig vilket inte går så bra ihop med saker jag vill ha i ansiktet. Men jag vet att det är jättemånga som älskar just doften så det är nog bara jag haha.

Den kostar bara 149kr och fins bland annat att köpa här(klick). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!