Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STRETCH LASH

Nu när jag sitter och skriver på det här inlägget inser jag att jag är lite osäker på den här höstnyheten från Isa Dora – jag vet nämligen inte om det bara är designen som fått sig en uppdatering eller om innehållet även är förändrat. Dom har nämligen sedan tidigare en Stretch Mascara i en röd förpackning….hmmm. Ska kolla upp det men nu kommer jag inte åt  pressinformationen på Plaza Kvinna.

Det är i alla fall en mascara där man kan reglera längden på borsten – så att gummipiggarna blir tätare eller glesare. Jag tycker att den är smidig att jobba med att fransarna blir separerade och långa. Du kan också enkelt bygga upp resultatet!

Jag tycker dock inte att den är lika skön på fransarna, jag upplever att den blir lite torr och fäller en aning under dagen. Plus att det snabbt fläckar av sig på huden från de undra fransarna.

Det är kort och gott en helt ok mascara men ingenting jag hurrar för. Kostar 179 kr.

Har någon testat den med den röda designen? 


FÖRE

MED STRETCH LASH MASCARA

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej 😘 tänkte fråga dig igen för vet inte vart min kommentar tog vägen.
  Har linjer under ögonen som jag tycker nästan blir värre eller så lägger jag för mkt fokus på dom just nu. (Menar inte vid sidan av ögonen utan mer under/snett under)
  Eftersom du verkar så kunnig och hudterapeuter bara vill sälja så vill jag fråga dig.

  Hur ska jag bära mig åt? Är 27 år och har denna ögonkräm dermalogica total eyecare 15 spf så återfuktning borde räcka eller går den inte djupt nog kanske?
  Mvh Isabella

  Isabella 2018-10-13 13:17:13
  Svara
  • Svar på Isabellas kommentar.

   Hej Isabella! 
Jag måste börja med att säga att jag inte är utbildad hudterapeut och det är nästan omöjligt att ge dig råd om vad du ska göra när jag inte sett dig – men kan tala lite generellt om problemet och vad jag rekommenderar!

   Att man helt plötsligt uppmärksammar en förändring i ansiktet eller på kroppen är inte ovanligt, när man väl sett det går det inte att glömma bort och det är lätt att haka upp sig. Tro mig, jag vet hur det är! Jag kan bli galen över saker jag upptäcker och vill förändra. 
Dina linjer har med största sannolikhet succesivt vuxit fram och helt plötsligt nått en nivå som din hjärna registrerar – men det är bara en teori 

Att få linjer är en naturlig process i åldrandet och har troligen uppstått av din ansiktsmimik, det kan ju också vara torrhetslinjer men du verkar ju använda en bra ögoncreme. 

Retinol är ju en beprövad ingrediens som fungerar bra mot fina linjer men du bör vara lite försiktig när du använder det då huden kan reagera i början. Sedan finns det ju även behandlingar som kan hjälpa.

   Med det sagt så tycker jag att du ska besöka ett proffs som både erbjuder bra hudvårdsprodukter och mer avancerade behandlingar (som Pyra på Stureplanskliniken, Hadde på Dr.K Clinics, och Anna på Perfect Clinic om du bor i Stockholm). Då får du rekommendation på det som är mest effektivt för just ditt problem. Risken är annars att du lägger pengar på produkter som kanske inte är optimala och fungerar för dig. Det kan helt enkelt vara värt att betala ett par hundralappar för en konsultation!

   Hoppas att du kan få någon hjälp av mitt svar och du får gärna uppdatera mig på hur det går:)
   Stor kram S

   Susanne Barnekow 2018-10-14 19:26:24
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!