Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

REVATALASH EVENT

Hej älsklingar! Hoppas ni mår bra idag – jag mår bra förutom att jag har gaaalet mycket jag ska hinna med – utöver det har min hy verkligen totalstrejkat av all stress på senaste så har finnar lite överallt. Ska faktiskt visa er sen, om ni vill så klart haha?

Jag tryckte in en snabb pressfrukost på Svenskt Tenn imorse, jag tog mig tid för att det var ett av mina absoluta favoritmärken, Revitalash, som bjöd in! Jag är ju beroende av deras ögonfransserum som är helt fantastiskt bra.
Deras grundare, som även är läkare, talade en lång stund och berättade om historien bakom varumärket och om hur han upptäckt produkten. Jag trodde faktiskt inte att det var ett familjeföretag men det är det!

Utöver serum för fransar och bryn så lanseras nu ett nytt micellärt rengöringsvatten för ögonen, schampo, balsam och en produkt för tunt hår – så spännande! Ska testa och komma med utlåtande. Sen finns det även mascara, eyeliner, bryngel osv, återkommer med review på det också när jag testat.

Har ni testat deras produkter och vad tycker ni i såna fall? 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jaaa visa oss dina finnar haha! Så kul event, jag är så sugen på att köpa de fransserumet 😀

  Elina 2018-10-11 19:01:57
  Svara
  • Svar på Elinas kommentar.

   Haha ska bli- är i full gång med att döda dom nu så inte så många kvar – nu är den mest torr och ojämn. Om du vill ha längre och mörkare fransar så måste du testa!:) kram S

   Susanne Barnekow 2018-10-12 10:45:58
   Svara
 • Hej!
  Har en fråga.
  Känns som om jag fått mer eller mer tydliga linjer under ögonen. De dras ut lite på mina höga kindben. (Menar ej kråksparkar) Mår jätte dåligt över dom. Vsrför har de blivit så tydliga helt plötsligt eller är det för att jag uppmärksammar dom tro?
  Har dermalogica ögoncreme med spf 15. Vet inte exakt vad den heter.
  Vad funkar mot detta ens 😔
  Mvh Isabella

  Bella 2018-10-11 15:35:54
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!