Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IT COSMETICS

Hej på er! Nu sitter jag och jobbar från Bangerhead – ska bli så skönt att få fräscht hår – det har blivit så mörkt, platt och trist. Ni ska få se hur det blev sen!

Nu till en annan sak – resterande produkter från IT Cosmetics som jag testat – deras hyllade CC Cream, concealer och pressade puder. Allt som allt gillar jag produkterna med vissa favoriter. Dom kommer ju upp på Kicks i november så ni får hålla ut ett tag till innan det finns att få tag på i Sverige. Hittade inga priser nu men ska kolla upp dom till er:)

BYE BYE UNDER EYE Anti-Aging Concealer
Är en otroligt krämig concealer som nästan är svår att trycka ut ur tuben. Man behöver bara en liten gnutta för att det ska täcka stora områden av ansiktet, så plus för drygheten. Jag tycker att den lägger sig väldigt fint på huden och innehåller tillräckligt med fukt utan att bli glansig. När man lärt sig hantera den här på rätt sätt är den väldigt bra! Min nyans är Light men den är egentligen aningens för ljus för mig.

YOUR SKIN BUT BETTER CC-Cream med SPF 50+
Den här krämen ska tydligen ha tagits fram med hjälp av plastikkirurger och ger en fin täckning samtidigt som den innehåller fysikaliskt solfilter, antiage-serum, ljusreflekterande och utjämnande pigment samt fukt. Texturen är krämig och täcker fint- den blir dock ganska glansig på mig(som ni ser på bilden) så jag var tvungen att matta ned den med ett puder. Allt som allt en härlig produkt som också skyddar mot UV strålar och vårdar huden. Nyansen jag testat heter Light men den är egentligen en aning fr mörk och kall i tonen.

BYE BYE PORES PRESSED POWDER
Ett transparent puder som är väldigt lätt och härligt. Det mattar ned utan att bli kakigt och låter fortfarande hudens naturliga lyster skina igenom. Innehåller collagen, peptider och silke. Ett superbra puder att lägga ovanpå basen för att jämna ut och ge en slät finish.

 


Ovan ser ni CC-creamen. 
  
Här är concealern – har bara tagit en yttepytteliten dutt. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!