Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LÄSARFRÅGA; RETINOL

Hej Susanne! Jag är 20 år och jag undrar om du tror det kan vara dumt att börja med retinol redan i min ålder. Eller detta serum(Sub Q Anti-Age)  som låter jätte bra, tror du det kan vara bra eller är det bättre att vänta? Kram

Hej Isabelle! Det beror lite på vilken hudtyp du har och om du upplever några hudproblem. Din hud behöver egentligen inte någon aktiv anti-age produkt vid din ålder men Retinol kan ha fin effekt på acne, fet hud, ärr och pigmentförändringar. Det viktigaste vid din ålder är egentligen att förebygga framtida ålderstecken genom och skydda huden – fokusera på fukt, antioxidanter och UV- skydd. Det gör ingen skada att använda effektiva anti-age produkter utan handlar mer om att det är bortkastade pengar då din hud inte behöver det. Gällande Sub Q Anti-Age så är det egentligen lite onödigt avancerat men samtidigt så fokuserar det till väldigt stor det på att återfukta och stärka hudbarriären – något som en hud i alla åldrar kan gynnas av. Sammanfattat så tycker jag att du kan vänta med Retinol och andra aktiva anti-age ingredienser om inte din hud skulle kunna dra nytta av dem på andra sätt – om du skulle ha fet hud, ärr etc. Hoppas du känner att du fått svar på din fråga! Stor kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson