SÅ TAR DU HAND OM HUDEN I HÖST; PRODUKTER

Hej på er! Alltså förlåt för segheten på bloggen den här veckan. Har en riktig PMS svacka som gjort att jag mest legat nedbäddad i soffan – j**a hormoner. Men idag känns det något bättre och då är det klart att jag ska skapa lite nytt material till bloggen:)

Ni ville ju att jag skulle rekommendera lite produkter till mitt inlägg om hur man tar hand om huden i höst och här kommer det!

ADDERA C VITAMIN
Det finns ju så många härliga c-vitamin produkter och det skulle vara omöjligt för mig att lista alla, men här kommer några av mina favoriter.

◊ Ole Henrikssen C-Rush(545 kr) – en underbar gelcreme som doftar underbart med c-vitamin från tre olika källor samt hyaluronsyra.

◊ Skinceuticals C E Ferulic(1579kr) – ett riktigt lyxigt, lätt och effektivt serum som snabbt absorberas av huden.

◊ Transderma Vitamin C Serum (1330 kr)- det här serumet har nästan en oljeliknade konsistens och du måste huden tid att absorbera den ordentligt. När den väl gjort det får du en extremt potent effekt!

FUKT, FUKT, FUKT
Du kan ju addera fukt på så många olika sätt och jag tänkte plocka ut ett par av mina favoriter i de olika kategorierna.

ANSIKTSSPRAY
◊ Kerstin Florian Neroli Water(410kr) – en alldeles underbar ansiktsspray som doftar magiskt och lämnar huden återfuktad och lugn.

◊ Elizabeth Arden Eight Hour Miracle Hydrating Mist(250 kr) –  En härlig mist som ger intensiv återfuktning samtidigt som den skyddar, kyler ner och lugnar huden.

ANSIKTSMASKER
Leegeehaam Hyal B5 Moisture Mask(49kr) – en sheet mask som verkligen återfuktar på djupet. Känner av effekten dagar efter jag använt denna!

◊ Paulas Choice Radiance Renewal Mask (429kr) – en underbar mask som du penslar ovanpå din vanliga hudvårdsrutin på kvällen – när du vaknar efter sin skönhetssömn är huden plumpad, glowig och så fin!

SERUM
◊ Hylamide SubQ Anti-Age(459kr) – mitt favoritserum just nu som inte bara ger intensiv återfuktning utan även arbetar på många olika föryngrande sätt.

◊ Hyggee Fresh One Step Facial Essence(399kr) – en produkt som fungerar både som toner, essence och serum. Återfuktar inte bara huden utan reglerar även talgproduktion.

CREME
◊ Klairs Rich Moist Soothing Cream(369kr) – en ganska lätt och härlig kräm som ger intensiv återfuktning samtidigt som den stärker huden.

◊ Tebiskin Hyal (omkring 500kr) – en rik och underbar 24h kräm som är så snäll mot huden. Ger massor av fukt och verkar även antiinflammatoriskt.

EXFOLIERA 
Oj oj vad svårt det var att välja här men här får ni mina tre bästa!

◊ Dermalogica Daily Microfoliant(579kr) en långtida favorit som är ett pulver man löser i vatten. Exfolierar genom ett risbaserat enzympulver som gör huden galet len med en massa lyster.

◊ Biologique Recherche Lotion P50W(619kr) ett ansiktsvatten berikat med fruktsyror (AHA, BHA, PHA) som inte bara exfolierar utan även lugnar och balanserar hudens talgproduktion. Luktar lite fränt men ger så fina resultat!

◊ Paulas Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid (369 kr) – passar bäst för dig med fetare hudtyp och verkar genom att exfoliera hudytan samt inuti porerna. Innehåller även salisylsyra som verkar lugnande och antiinflammatorisk.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!