Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NK BEAUTY

Hej på er! Ledsen för sen uppdatering men det har verkligen gått i ett, har haft så mycket jobb och annat att stå i så har knappt haft tid att sätta mig ner. Nu sitter jag dock på ett supermysigt café som heter Le Grand Rue och har tryckt i mig en avokadomacka. I morse var jag på en pressfrukost på nya NK Beauty – alltså helskotta vad snyggt det blivit. Så otroligt många spännande varumärken, många helt exklusiva till NK. Jag hann tyvärr inte gå igenom allt, fastnade på parfymavdelningen och en lång och spännande presentation av varumärket Floraiku. Får gå dit en annan dag och kolla in resten av varumärkena. Om ni har vägarna förbi måste ni hoppa in och kika!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!