Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY 2 ♥SETTING POWDERS

Tidigare använde jag nästan aldrig setting powders för jag tyckte att det gjorde att basen sprack lite och blev kakig, men sedan jag hittat dom här favoriterna använder jag det nästan varje dag. Både för att matta ner på ställen som runt näsan och i t-zonen men även för att addera lyster över kinder och panna de dagar huden känns livlös. Ja ni hör ju att jag måste använda två olika puder för att lösa det här! Här är två favoriter jag inte kan få nog av, nämligen Hourglass Ambient Lighting Powder och M.A.Cs Minerelize Skinfinish Powder. 

Jag tänkte gå in lite mer hur dom fungerar nedan!

Hourglass Ambient Lighting Powder(lanseras på Sephora nu i höst), 560 kr.
Det här pudret har säkert många av er hört talas om? Ni kanske till och med har testat det? Det är i alla fall otroligt hypat och älskat världen över. Det är ett puder som ger en otroligt lätt och smickrande glow till ansiktet. Det lägger sig liksom som ett filter över din hud och jämnar ut hudton och -textur. Jag har försökt visa på min arm där jag applicerat den till vänster om min andra favvis från MAC. Jag applkicerar allttså det här när jag vill addera lyster, oftast över panna och kinder. Hoppa in på närmsta Sephorabutik och testa innan ni köper, då priset är ganska saftigt. Det räcker dock urlänge! Nyansen jag har på bilden heter Dim Light.

M.A.C Minerelize Skinfinish Powder,305 kr, här(klick!).
Det här pudret har varit en storfavorit sedan jag fick en sminkning i deras butik i februari i år. Till skillnad från Hourglass variant så ger det här lite mer matt finish men det jag älskar med det är att det ändå innhåller en gnutta skimmer. Det är så lätt och gör inte att basen känns kakig utan den blandar sig bara så snyggt med huden. Det är den här jag använder över partier jag vill matta ner lite och det gör den, men jag behåller ändå lättheten och lystern i basen. Det är alltså helt fantastiskt! Jag har applicerat den till höger om Hourglass på min arm – kanske svårt att se hur det blir där i och för sig haha?


Hourglass Ambient Lighting Powder. 


Hourglass till vänster och M.A.C till höger. 

M.A.C Minerelize Skinfinish Powder

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!