Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BACKSTAGE MAKEUP LOOK

Hej på er! Hur härligt med freeedag!? Jag är så peppad för jag ska på Summerburst ikväll. Något annat jag är peppad över är Diors nya linje som heter Dior Backstage – det är så snygga, härliga och bra produkter att jag storknar. Det finns flertalet olika paletter för hela ansiktet, en underbar flytande foundation(som finns i en herrans massa färger) samt borstar. Jag har använt tre olika paletter och foundationen idag – här ser ni min makeup. Och i nästa inlägg ska ni få se dom vrålfina produkterna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!