Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SHIMMER PREP

God morgon älskade ni! Nu ska jag snart springa till redaktionen men innan jag gör det tänkte jag visa upp några härligt skimrande produktnyheter! Dom kommer från M.A.C –  i form av två nya highlighters och två nya settingsprayer som har yttepyttesmå glitterkorn i sig. När man har använt en krämig och fuktig bas tycker jag ibland att det kan förstöra att borsta eller kräma på en highlighter och då är en sån här sprayprodukt helt perfekt. Visst är dom fina?! Den ena uppsättningen är i guld och den andra i roseguld.

Sprayen heter Shimmer Prep & Prime och highlightern Extra Dimension Skin Finish.Så här fint skimmer blir det av sprayen! Jag har använt den guldiga på bilden. 

Här ser ni roseguldsvarianten. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!