Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ASOS x CRAYOLA

Jag måste bara få visa upp det här härliga samarbetet mellan Crayola och Asos – Crayola är ju ett gammalt märke(1903) som producerat kritor och pennor för barn. Jag kommer ihåg det från när jag var liten, gör ni?! Nu har dom i alla fall gjort en beautykollektion med bland annat multi-use crayons som man kan använda på läppar, kinder och ögonlock. Jag tycker att det är så fina färger och ögonskuggspaletten är helt i min smak – så perfekta färger. Det finns även borstar, mascara och highlighter. Jag tycker väl inte att kvaliteten på produkteterna i sig är något fantastiskt men färger och förpackningsdesign är verkligen lekfullt och snyggt!

På läpparna har jag haft Lip & Cheek Crayon i nyansen Maroon.
På ögonen har jag använt ögonskuggspaletten i utförandet Nude, samt Face Crayon i nyansen Perwinkle och Copper.

Som ni ser finns det hur mycket spännande produkter som helst och ni hittar hela utbudet här(klick!). 

     

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!