STÖRRE ÖGON?

När jag gör min makeup brukar jag använda små knep som förstorar ögonen och jag tänkte visa upp alla här i bloggen. Jag gjorde en guide här för ett par år sen men tänkte att det är en bra sak att lyfta igen, det är ju så fint med en öppen blick. Testa själva och se om ni tycker att det funkar! 🙂

1. Börja med att applicera en ljus skugga eller concealer eller ögonskugga  

2. Applicera en mellanmörk skugga över ögonloben och låt den gå lite utanför ögat. Låt den sedan bilda en linje som fortsätter under ögat. Även under ögat ska det vara lite mellanrum mellan ögonlinjen och skuggan. Glöm inte att blanda den ordentligt med en borste så att det blir en mjuk övergång mellan det ljusa och mörka. 

3. Dra en linje i ögats yttersta kant – ungefär i höjd med dina sista fransar. Det här ger en effekt att ögat förlängs. Använd en nyans som inte är för mörk utan som blandas snyggt med skuggan du använt.

4. Applicera en beige/ljusgul penna i vattenlinjen både på över och underlocken- jag valde att endast lägga den längst ut i kanten på ögat för att ge det en kattigare effekt.

5. Avsluta med att applicera mascara – men börja inte från roten som vanligt utan längre ut på fransen och bygg längd och volym därifrån. Om du har en vit primermascara kan du applicera den som ett första lager för att öka effekten ytterligare! Sådär då var det klart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!