Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MÅNDAGSLÄSNING

Idag är det perfekt värme ute tycker jag, inte så där kvavt så man inte kan andas. Så jag har suttit på balkongen och jobbat lite idag, vilket är otroligt härligt! I pauserna har jag läst senaste numret av Plaza Kvinna. Den här numret är verkligen fullproppat med skönhetsinnehåll – bland annat, redaktionens sommarfavoritprodukter, test av ansiktskrämer med SPF, en stor parfymguide och månadens skönhetsnyheter. Och så mycket mer härlig sommarläsning!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!