Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PROUD FRIEND

God morgon älsklingar! Idag mår jag lite bättre så jag ska kravla mig bort till redaktionen, har så sjukt mycket som ska lämnas innan semestern så har inte tid att vara sjuk. Till en annan sak, min vän Clara Hallencreutz gör ju så satans fin konst – jag skulle helst vilja köpa allt men det kostar ju en del, trots vänskapspris haha. Nu har hon dock gjort ett samarbete med Absolut Art vilket innebär att man kan köpa hennes konst till jäkligt bra priser! Och tavlorna är verkligen GALET fina. Jag ville bara tips om att de finns att köpa nu, ett perfekt tillfälle om man trånat länge efter hennes tavlor men plånboken inte riktigt tillåtit ett köp. Här hittar ni till hemsidan.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!