Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PROTECT OIL

Vissa produkter man stöter på är verkligen det där lilla extra. Den här oljan är en nyhet som kommer från märket Esse Organics linje för känslig hud. Oljan är 100% naturlig och 99% Fair Trade certifierad och den framställs genom att pressa vilt växande frukters kärnor.

Den verkar genom att skydda känslig hud mot skador orsakade av miljön samt långsiktigt stärka hudens barriärfunktion. Den doftar magiskt och jag känner verkligen hur min hud hurrar när jag använder den. Jag använder både dag och natt men på morgonen adderar jag bara en droppe och blandar med min Peptide Booster från Paulas Choice – det är DRÖMMEN för min hud. Då får den både en boost av peptider och mjukgörande, skyddande och stärkande olja.

Den här är en helt ny produkt som ska ha lanserats i slutet av maj, men har inte sett den på några webbshoppar än. Helt enkelt ett kanontips för er som vill ge huden en dos naturlig kärlek:)

Oljan kommer kosta 599kr.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Blir huden mjukare/lenare av den här? Jag letar efter en bra olja att använda och funderar faktiskt på den här.

  Kram
  Emma

  Emma 2018-06-03 19:05:27 https://gasett.se
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma! Jag upplever att den blir väldigt mjuk och fin – nu använder jag ju den inte ensam men märker att min hud tokgillar den. Och du behöver bara någon droppe. Jag har blivit beroende haha. Om man är ute efter ett mer plånboksvänligt alternativ så kan jag rekommendera ACOs Renewing Face Oil som är jätteskön. Stor kram S

   Susanne Barnekow 2018-06-04 09:01:32
   Svara
 • Hej!
  Vilken hemsida har gamla veriation av revitlash eller den du tycker fungerar?
  Snälla svara ☺?

  Isabella 2018-06-03 11:21:18
  Svara
  • Svar på Isabellas kommentar.

   Hej Isabella! Det här är den jag använder – https://apprl.com/p/4Vpm/

   Funkar sjukt bra!:)

   Kram S

   Susanne Barnekow 2018-06-03 15:44:52
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!