Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NÄR SVETTEN LACKAR

Inte så fräsch rubrik haha. Men man svettas ju en hel del när det är varmt ute. Generellt försöker jag använda naturliga deodoranter utan aluminium, men när det väl gäller – som att man ska på något viktigt jobb eller fest. Så tar jag till ”vanliga” deodoranter. Jag gillar ju när dom kommer i lite annorlunda utföranden, och egentligen är väl inte en spraydeo så exotiskt men för mig är det ändå det haha. Jag har generellt väldigt svårt för dofterna på deodoranter, jag tycker liksom att dom luktar lite svett från början, eller så doftar dom helt enkelt för mycket.

Nu har jag dock hittat en ny från Nivea som är så jäkla bra, det uppstår liksom inte ens en tillstymmelse till lukt, även fast man tränat och varit igång hela dagen och den luktar riktigt fräscht. Typ nytvättat. Och sen kostar den nära ingenting, runt 30kr. Jag vet inte riktigt var den finns men hittade den på Willys hemsida så den bör finnas ute i butiker nu. Ett litet tips bara:) Har ni någon riktigt bra deo att tipsa om?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vichy’s deos är de bästa jag har provat. Dock är det ju antiperspiranter så ja då är det ju aluminium i. Men vill man ha en riktigt bra deo som minskar svettnigar och doft så rekommenderar jag det märket!
    Kram

    S 2018-06-03 21:39:10
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
34 kvadrat
Mode
Emma Fridsell
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson