NÄR SVETTEN LACKAR

Inte så fräsch rubrik haha. Men man svettas ju en hel del när det är varmt ute. Generellt försöker jag använda naturliga deodoranter utan aluminium, men när det väl gäller – som att man ska på något viktigt jobb eller fest. Så tar jag till ”vanliga” deodoranter. Jag gillar ju när dom kommer i lite annorlunda utföranden, och egentligen är väl inte en spraydeo så exotiskt men för mig är det ändå det haha. Jag har generellt väldigt svårt för dofterna på deodoranter, jag tycker liksom att dom luktar lite svett från början, eller så doftar dom helt enkelt för mycket.

Nu har jag dock hittat en ny från Nivea som är så jäkla bra, det uppstår liksom inte ens en tillstymmelse till lukt, även fast man tränat och varit igång hela dagen och den luktar riktigt fräscht. Typ nytvättat. Och sen kostar den nära ingenting, runt 30kr. Jag vet inte riktigt var den finns men hittade den på Willys hemsida så den bör finnas ute i butiker nu. Ett litet tips bara:) Har ni någon riktigt bra deo att tipsa om?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vichy’s deos är de bästa jag har provat. Dock är det ju antiperspiranter så ja då är det ju aluminium i. Men vill man ha en riktigt bra deo som minskar svettnigar och doft så rekommenderar jag det märket!
    Kram

    S 2018-06-03 21:39:10
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!