Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SOMMARENS SKÖNHETSTIPS

Det finns ju några klockrena knep för att se snygg ut på sommaren, när en massa tung makeup inte är ett alternativ. Jag har delat med mig av mina bästa knep och även listat mina favoritprodukter. Hoppas ni gillar:)

FÄRGA BRYN OCH FRANSAR
En bra grund för en lätt och snygg sommarlook är att färga sina bryn och fransar – så att behovet av att använda mascara och ögonbrynspenna försvinner eller minskar. Jag gör det hemma med jämna mellanrum och använder alltid en favorit från Refectocil i nyansen Naturbrun(här). En rekommendation är att köpa väteperoxiden(här) från samma märke – den är nämligen tjockare och lättare att jobba med än den man kan köpa på apotek. Det här är två riktiga budgetkap, 59kr respektive 79kr, som räcker superlänge!

BOOSTA BRYN OCH FRANSAR
Ett annat bra knep är att boosta hårväxten på bryn och fransar genom att använda serum. Här måste man dock börja någon månad innan man vill ha effekten. Håret blir både mörkare, tjockare och längre och det fungerar FANTASTISKT  bra. En produkt som jag själv använder och kan gå i god för är Revitalash Advanced serum. Det kostar en del, 895kr, men herregud vad det fungerar bra. Finns att köpa här(klick!). 

Nedan ser ni mina fransar utan makuep.

OM MAKEUP
Om det är läge att använda makeup är det lätta produkter som gäller. Nedan följer mina bästa tips!

Jämna ut hudtonen –  ett jättebra alternativ är att använda en naturlig mineralfoundation – IDUNS variant blir ett med huden och låter den andas samtidigt som den är lugnande och innehåller naturligt solskydd(här). Eller varför inte använda en BB eller CC cream med solskydd?! Då täcker du ojämnheter samtidigt som du vårdar och skyddar huden! Min favorit kommer från Klairs och finns att köpa här(klick!). 

Öka lystern och addera färg – med en skimrande bronzer! Isa Doras Face Glow Bronzing Wheel är ett alternativ som både är snällt mot huden och plånboken, ni kan hitta den här.

Naturlig färgklick – en subtil färg på kinderna är alltid snyggt och på sommaren kan en cremevaraint vara en extra bra idé – min favorit just nu är Cloud Paint från Glossier – som alldeles snart kommer börja säljas i Sverige.

Vårda, skydda och sätt färg på läpparna  – använd ett färgat läppbalsam med solskydd! En favorit kommer från Jane Iredale och heter Lipdrink, jag har det i en svagt rosa nyans och det doftar underbart av citrus – det kan ni hitta här.

Byt ut mascaran mot en transparent gel – det tillför en naturlig struktur som lyfter både bryn och fransar! Här hittar ni ett bra och prisvärt produktalternativ!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding