Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRIDAY LOOK

God morgon älskade ni! Ledsen för dålig uppdatering igår men var verkligen helt slut. Hade en massa jobb och hittade helt enkelt inte energi och inspiration att skriva ett till inlägg. Men nu är jag tillbaka!

Jag gjorde en look med en ljus ögonskugga idag, brukar ALDRIG ha det, men kände att jag ville ha nåt annorlunda. Några små detaljer är att jag endast använde mascara på övre fransraden och på undre fransraden applicerade jag lite brunfärgad bryngel istället- för att få till en mjukare look. Under ögat har jag försiktigt borstat på lite bronzer för att rama in ögat.

Jag listar som vanligt alla produkter jag använt nedan men om ni har några frågor så blir jag bara glad om ni ställer dem! 🙂

 

BAS
Bare Minerals Foundation i nyansen light, här(klick!).
Becca Cosmetics Luminous Blush i nyansen snapdragon.
Isa Dora Glow Bronzing Wheel, här(klick!).
Highlighter från Ofra, här(klick!).
Cover FX Illuminating Setting Spray, här(klick!)

BRYN
Ögonbrynspenna från Anastasia Beverly Hills, här(klick!)
Bryngel från Glossier i nyansen Brown.

LÄPPAR 
Läppenna från Tromborg i nyansen Fresh, här(klick!).
Läppbalsam från Hurraw, här(klick!). 

ÖGON
Photo Finish Lid Primer från Smashbox.
Ögonskugga från Glossier i nyansen Slip.
Cremefärgad ögonpenna från Dior.
Mascara från Idun Minerals, här(klick!). 

   

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!