Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BROWS

Jag har ju skrivit om hur jag tar hand om och stylar mina bryn tidigare men har fått så mycket frågor om det att jag tänkte att jag kunde skriva om det igen!

Till att börja med så har jag gjort en brynpigmentering hos G Nails Eyes – det är så galet bra och ser så naturligt ut. Jag känner mig inte förfärlig på sminkfria dagar haha. En annan sak som förbättrar avsevärt är att jag använder ett väldigt effektivt serum – både på fransar och bryn. Det gör brynen mycket tjockare och stråna blir kraftigare och mörkare. Det här kommer jag nog aldrig kunna sluta med! Det mest effektiva jag testat heter Revitalsh Advanced(klick!), det kostar en del men samtidigt så fungerar det otroligt bra.

När det kommer till makeup så brukar jag fylla i min lite tunnare penna där det är något glest, och göra stråliknande streck. Och jag använder alltid en bryngel för att få dem på plats! Jag skriver nedan under bilderna men om det är någon information ni saknar eller något ni funderar över så är det bara att fråga på!

För att skapa utseendet av tjockare bryn kan det vara bra att jobba med många små streck, för att det ska se ut som att man har fler hårstrån. Det är extra bra att göra i brynets utkanter så att det inte blir så skarpa linjer – naturliga bryn har ju sällan det. På min hand har jag använt en skarpt vässad penna från Browgal men det finns även flytande varianter som är bra – till exempel en variant från Viva La Diva som ni kan hitta här(klick!).

Ovan ser ni mina naturliga bryn och ifyllda med pennan – det ser lite suddigare ut på bilden är vad det var i verkligheten. 

För att få stråna att hamna på plats och för att addera ännu lite mer volym borstar jag igenom dem med en färgad bryngel som innehåller små fibrer. 

Här ser ni slutresultatet! Ifyllda och stylade men ändå med en ganska naturlig och buskig look. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej var formar/plockar du dina ögonbryn någonstans?

  M 2018-05-17 09:38:58
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Hej M! Jag har ju som sagt gjort en 3D pigmentering så det ligger i grunden och skapar en fin form – annars fixar jag dem helt själv – färgar dem med Refectocils färg i mörkbrun. Och plockar typ aldrig haha. Vill ha så mycket hår som möjligt:) Stor kram

   Susanne Barnekow 2018-05-17 11:32:23
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Fridsell
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che