Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WAVY HAIR

Jag är lite osäker på vad jag tycker om den här typen av vågor? Håret känns verkligen tjockt men jag kan också tycka att det blir lite trolligt och torrt när jag gör det. Men gud vad lätt det blir att skapa olika frisyrer och så här precis när jag gjort det så är det verkligen ursnyggt!

Det är ju jättefint att sätta upp och låta några slingor hänga ner, snurra bak håret på båda sidor och få en lite älvliknade look, fäst bak lite av håret på toppen á la 60-tal eller gör en fläta. Sen blir det väldigt 80-taligt om man kör en riktigt stor sidbena haha.

Jag använder Björn Axens & OBH Nordicas 3D Styler, som är en riktig storsäljare. Man kan tydligen använda den på 3 sätt – att göra lockar, vågor och rakt. Jag har inte testat de andra två funktionerna men det ska jag definitivt göra! Så smart med ett verktyg som kan göra fler saker.

Före jag använde tången applicerade jag ett värmeskydd som jag lät torka in och efter jag skapat mina vågor lät jag håret svalna – för att avsluta med att spraya i lite hårspray och ganska mycket glansspray.

Vad tycker ni, är det här en look ni gillar?!:)

Tången kostar 999kr och finns att köpa här(klick!).


Fint att snurra bak håret på sidorna! 


Här har jag fäst övre delen av håret med en liten klämma, för att bygga upp volym. 

Riktig 80-tals känsla på den här snebenan! 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!