Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY WEEKEND

Goood morgon mina älsklingar!! Aaaah vilken underbar helg jag haft – är så lycklig i själen av att ha varit ute så mycket och njutit av värme och sol. Jag och syrran har börjat varje dag med att äta frukost på Systrarna Helins och i lördags blev vi upphämtade med en väns båt och åkte ut till Fjäderholmarna och åt lunch. Sen har vi tränat lite och i söndags mötte jag upp min vän Ebba för en svettig promenad. Idag sitter jag på redaktionen och jobbar och sen har jag verkligen en fullsmockad vecka. Vad gäller hälsa och träning så håller jag på att ladda upp för ett bröllop vi ska till i Milano nästa helg – känner mig så otroligt peppad inför det haha.

Senare kommer det upp ett mascaratest på bloggen så håll utkik! 🙂

 


Min bror och Moh. 


Så vackert men tyvärr så himla mycket fästingar i gräset:/ Måste boka in en tid och ta TBE vaccin i veckan! Har ni gjort det?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Fantastiska bilder!
  Har fått plocka otaliga fästingar på våra djur, behandlar dem men inte vaccinerat och själva!? Kanske skulle göra det! Tror det kostar lite men kan det vara värt😅

  Anna 2018-05-14 18:28:18
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Tack snälla!:) Ush, det är så obehagligt när man vet hur sjuk man kan bli av det:/ Ja, tror det också!:) Kram S

   Susanne Barnekow 2018-05-15 13:42:15
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!