MAGNA

Den här mascaran lanserades förra våren men har inte hunnit testa den förrän nu. Den har ju även vunnit Swedish Beauty Awards så tänkte att det verkligen är på tiden! För att berätta lite om produkten så är det en vegansk volymmascara som är utvecklad för att passa även de mest känsliga ögon. Formulan är ganska krämig och ger ett mjukt resultat – som sitter ovanligt bra på plats! Borsten är ganska nätt och svagt böjd och det är enkelt att komma åt även de minsta fransarna. Ger fin böjning och volym men jag hade önskat att den gav något bättre separation av fransarna. Annars är den verkligen jättebra!
Den kostar runt 200kr men såg att den finns på Apotea för 159kr, här. 

UTAN MASCARA

MED MASCARA

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Susanne, jag är i behov av ögon kräm. Skulle du kunna tipsa om någon som kostar max 700 kr och som har anti aging effekt i?

    Olivia 2018-05-14 13:26:06
    Svara
    • Svar på Olivias kommentar.

      Hej Olivia! En gammal favorit är Dermalogicas Intensive Eye Repair – den här är kalasbra om du behöver arbeta på fina linjer och ålderstecken eller Total Eye Care från samma märke, som innehåller spf15 – den återfuktar och har uppljusande pigment som döljer mörka ringar, är dock inte lika anti-age som den andra. Båda ligger runt 500kr. Hoppas någon av dom kan passa:) Kram S

      Susanne Barnekow 2018-05-15 13:50:20
      Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!