Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LÖRDAG PÅ TORSDAG

Åh vad underbart det har varit att bara ta det lugnt idag – har haft världens softaste dag med min syrra. Teddy har blivit sjuk så han har tyvärr bara legat och vilat. Men vi tog hundarna och gick ut till Flickorna Helin på djurgården och åt frukost – jag tog en ägg och Kalles Kaviar macka som var magisk god. Sen gick vi upp till Rosendahl och låg i solen en stund. Och efter det dumpade vi hundarna hemma och tog långa Djugrådsvarvet. Så nu är jag helt slut haha. Imorgon ska jag visa upp mina favorit BUS-produkter i olika kategorier här i bloggen! Hoppas ni har njutit av den här lediga dagen lika mycket som jag har… Puss så länge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!