GUIDE; BRUN UTAN SOL

Ja hörrni, man får lite smått panik över hur vit man är när det växlar mellan vinter och sommar så här snabbt. Någon som är beredd att hålla med haha? Som tur är finns det ju hjälp på traven och en bra BUSprodukt kan ju skapa en lika snygg färg som solen – och är framför allt ett otroligt mycket mindre skadligt alternativ. Jag tänkte att jag ska rada upp några olika favoritprodukter i ett separat inlägg!

Jag gjorde en intervju med brun-utan-sol gurun James Read för ett tag sedan – han har en lång karriär inom skönhetsbranschen och har jobbat med stora namn som Naomi Campbell, Rosie Huntington Whitley och Ellie Goulding. Nu driver han sitt eget varumärke där konceptet är lyxiga och innovativa brun-utan-sol-produkter. Ni kanske känner igen att jag skrivit om min favvis H2O Tan mist tidigare?

James hade faktiskt en massa nya tips som jag aldrig hört talas om tidigare och så klart ska jag dela med mig av det här!

Hur förbereder man huden på bästa sätt?
Exfoliera alltid 24h innan. Raka och vaxa minst 48h innan.
Återfukta torra områden på kroppen innan du applicerar din BUS-produkt.
Använt alltid en appliceringsvante.
Om du har använt en BUS-produkt tidigare, gnugga huden med en rengöringsservett innan du applicerar, det tar bort gammal färg som kanske sitter kvar.

Det vanligaste misstaget man gör med BUS-produkter?
Att överapplicera! Se först till att din fuskbränna har bleknat, genom att exfoliera 3-4 dagar efter användning. Ett annat vanligt misstag är att man tvättar händerna så att man får bruna armar som övergår i kritvita händer.

Har du något smart sätt att undvika färgade eller fläckiga händer?
När du applicerar färgen på dina händer, använd bara överbliven produkt som fastnat på din handske och använd sedan en våtservett för att rengöra handflatorna.

Hur maximerar man livslängden på sin fuskbränna?
Genom att använda after-sun kräm! Dom är nämligen framtagna för att vårda huden efter riktig solexponering men fungerar lika bra för fuskfärgad hud – vilket förlänger din solkyssta glow!

Om du har gjort misstaget att få linjer i färgen – har du några tips på hur man enkelt får bort dem?
Använd min Instant Bronzing Spray över de områden som är vita, tills färgen jämnat ut sig.

Finns det någon negativ effekt som kan uppstå när man använder BUS-produkter?
Nej, brun-utan-sol är säkert att använda och är ett betydligt bättre alternativ än att sitta i solen.  Nu innehåller ju även de flesta BUS-produkter vårdande ingredienser, vilket innebär att du tar hand om huden samtidigt som du bygger upp en fin färg.

Sammanfattat James allra bästa tips på att att få den snyggaste fuskbrännan:

*Gnid en isbit över ansiktet innan du applicerar din brun-utan-sol produkt, det hjälper till att stänga porerna och minimerar risken för prickar.
*Gnid en påse med frusa ärtor över framsidan av dina ben, åter igen för att stänga porerna.
*Drick med sugrör efter du har applicerat din BUS-produkt, så undviker du vita fläckar runt munnen.
*För att få en jämn färg på ryggen, trä en appliceringsvante över en träslev och fäst med ett gummiband – sen är det busenkelt att komma åt hela baksidan.
*Om du ska på semester, använd en vattenfast SPF-produkt för att skydda din fuskbränna från salt- och poolvatten.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Så bra tips! BUS är räddningen nu (och egentligen hela året om)!

    Josefine 2018-05-09 14:16:55 https://framia.se/
    Svara
    • Svar på Josefines kommentar.

      Hej Josefine, Vad roligt att du tycker det! Jag tycker också dom är kanonbra:) Ja vad hade man gjort annars haha. Kram S

      Susanne Barnekow 2018-05-10 17:38:52
      Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!