Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EBBA ♥ PÅL

Hej på er! Oooh vilken helg det har varit. Så mysigt och så fantastiskt roligt! I lördags hängde vi hela dagen hemma hos Ebba – vi åt en urgod frukost och lunch och gjorde typiska tjejgrejer som att lägga ansiktsmasker och sminka oss haha. Ebba var så cool hela dagen och herregud vad vacker hon var, som ett sagoväsen! Sen var det vigsel i Oscarskyrkan på Narvavägen och fest i Eric Ericsson hallen som var magiskt fin! Här kommer några bilder, tyvärr fick jag inga från festen för då bestämde jag mig för att fokusera på att ha kul:)

Hi guys! Oooh, what a weekend I’ve wad. So cozy and so much fun! On Saturday we hung out all day in Ebbas apartment – we ate a really nice breakfast and lunch and did typical girl stuff like wearing facial masks and do our make-up haha. Ebba was so calm all day and oh my she was beautiful – like something from a fairytale! Then the ceremony was held at Oscar’s Church at Narvavägen and the party at Eric Ericsson hall which was magically beautiful! Here are some pictures, unfortunately I don’t have any from the party because I decided to focus on having fun:)
IMG_0756IMG_0738IMG_0741IMG_0736 IMG_0752IMG_0751IMG_0754

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hi susanne!! what you wearing? it is very beautiful and I’m looking something very similar for the wedding of my cousin.

  Thank you very much ???

  Carmen 2016-08-29 19:38:27
  Svara
  • Svar på Carmens kommentar.

   Hi Carmen! Thank you:) I absolutely love it myself! It’s a dress from Asos own collection but I bought it this spring. Maybe you could be lucky if you search the site:) They have loads of pretty dresses there!

   Take care and have fun at the wedding:)

   <3

   Susanne Barnekow 2016-08-30 10:37:49
   Svara
 • […] post EBBA ♥ PÅL appeared first on Susanne […]

  EBBA ♥ PÅL – BYOU 2016-08-29 13:39:36 http://byou.se/ebba-%e2%99%a5-pal/
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!