Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

♥WEDDING SEASON♥

Ja nu sätter bröllopssäsongen igång och imorgon bär det av till det första i raden. Det kommer vara i England så vi flyger till London tidigt imorgon bitti och är tillbaka på söndag kväll. Det ska bli så sagoligt härligt och jag kan inte vänta på att få se hur vacker min vän Sofia kommer vara i sin bröllopsklänning!
Sen har jag två bröllop för mina bästa vänner där jag även ska vara tärna(wooo!!). Ni undrar säkert hur det har gått med mitt eget bröllop haha. Vi skulle ju ha gift oss nu i juni och hade först bokat Norrviken i Båstad men avbokade för att åka ner och titta på ett ställe utanför Cannes…och nu bokade vi faktiskt precis ett stället i Stockholm i januari nästa år. Så allt som vi inte ville ha från början är nu precis det vi vill ha och har bokat haha. SÅ veliga. Jag hittade ett par gamla bilder från våra vänners bröllop i Marocco för ett par år sedan och det tog väckte så många underbara minnen♥

Well now the wedding season is starting and tomorrow we are leaving for the first one in line. It will be in England so we are flying to London tomorrow morning and will be returning on Sunday evening. It’s going to be magical and I cannot wait to see how beautiful my friend Sofia will look in her wedding dress!
After that I have two weddings with my best friends in which I also will be a brides made (wooo!!). You’re probably wondering whats happened with my own wedding haha. We were supposed to get married this June and had first booked Norrviken in Båstad but canceled to go down and look at a place outside of Cannes… and now we actually just booked a place in Stockholm January next year. So everything that we didn’t want from the start is now exactly what we want and have booked haha. SO indecisive. I found a couple of old pictures of our friends’ wedding that was in Morocco a few years ago and it brings out so many amazing memories ♥

IMG_8673
Jag och Fanny i Marocco.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Lisa, ja det känns faktiskt superhärligt med vinterbröllop!:) Det kommer bli i slutet av januari. Åh det är så svårt att tipsa om ställe då det är så mycket beroende på vilken känsla man vill ha men vi var ute efter något riktigt mysigt där man kan få till en bra festkänsla. Vi tittade faktiskt bara på två ställen innan det som vi valde nu och det var Riddarhuset och Villa Pauli men det passade inte av olika anledningar – men väldigt fint båda två! Hade gärna sagt vad vi valt men får inte för min kille haha och sen är inga papper signerade än så vågar inte jinxa det:) Men kommer skriva om det tids nog på bloggen! Ska du också gifta dig snart?:) KRAM

    Susanne Barnekow 2016-05-29 14:32:15
    Svara
  • Åh va härligt med bröllopssäsong och kul för er med vinter bröllop! När i januari ska ni gifta er? Vad har du för tips på ställen man kan gifta sig i Stockholm? Förstår om du inte vill säga ert ställe 🙂 Kram från trogen bloggläsare

    Lisa 2016-05-26 13:24:18
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!