Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEEKEND TIME

Så skönt att det är helg! Jag ska ta det så himla lungt…åker till London suuupertidigt måndag morgon och behöver jobba och sova i helgen känner jag. Supertrist haha. Vad ska ni hitta på?!

_____________________________________

So nice with weekend! I’m planning on taking it really easy I’m leaving for London suuuper early Monday morning and need to work and sleep this weekend. So boring haha. What are you going to do? 

IMG_2419 IMG_2420

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Men gud vilken fantastisk komlimang!! Vad glad jag blir:D Här kan du hitta ett inlägg om Youngblood som är en av mina produkter som jag använder som bas http://susannebarnekow.se/blog/2015/06/youngblood. Jag skiftar lite mellan den och Bare Minerals original foundation och Isa Doras Nude Cushion. Här kan du också se ett inlägg om min vardagssminkning http://susannebarnekow.se/blog/2015/08/everyday-look. Jag har en väldigt bra kamera som smickrar min hy och utseende så det är inte alltid så bra som det kan se ut haha. Du ska se alla bilder som jag slänger hehe Stor kram till dig och ha en underbar helg!!

    Susanne Barnekow 2015-10-09 18:09:11
    Svara
  • Alltså du är bland de vackraste jag vet! Helt otroligt vilken utstrålning du har kvinna!! Jag har så länge undrat & letat efter något äldre inlägg, där du pratar om foundation & bas. Vad använder du för produkter? Din hy strålar verkligen! Jag vill också se ut så i ansiktet haha. Stor kram till dig! 🙂

    Malin Brinde 2015-10-09 16:37:45 http://www.nouw.com/malinbrinde
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!