Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRIUMPH

Hej på er! Igår var jag på Triumph på Kungsgatan där de mätte min BH-storlek. Det visade sig att jag gått runt med en för liten storlek hela livet….hur sjukt är det haha?! Jag trobde jag hade mellan C och D kupa (fast mer mot C) och 75-80 i omkrets. Tydligen så har jag en D-E och 60-70 i omkrets. Det beror ju självklart lite på modellen på BHn var man hamnar. Men herregud vad mycket skönare det är nu och så mycket snyggare den sitter. Ett tips för er som inte kollat med ett  proffs… göra det! Jag fick med mig ett set som ni kan se nedan, hur snyggt är det?

___________________________________________

Hello guys! Yesterday I was at Triumph where they measured my bra size. It turned out that I have been walking around with a size too small for a looong time…. how sick is that haha?! I believed my size was in between a C and D cup  (more toward C) and 75-80 cm. Apparently, I have a D-E(more towards E) and 60-70cm. It obviously depends a bit on the model of bra. Now it both looks and feels so much better. A tip for those of you who have not checked your size with a pro… just do it! I got a set which you can see below, how pretty is it?

Triumph Triumph bra

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!