Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WENT DARKER

Igår var jag hos Gabbi på Bangerhead Studios, för att sudda ut min miserabla utväxt haha. Hon lade lite nya ljusa slingor längst fram vid ansiktet och sen tonade hon ner mina blekta längder. Hon gjorde även en Olaplexbehandling och inpackning från Shu Emura och som ni ser så har hon trollat fram en ny glans och  jättefin färg, som känns så naturlig och lik min naturliga nyans. Så himla nöjd!! Och ja, jag har min hand i håret på alla bilder haha…ett ticks jag har så fort jag ska ta bild på mig själv…

______________________________________

 Yesterday I visited Gabbi at Bangerhead Studios, to erase my miserable roots haha. She only put a few highlights around the face and then she darkened my faded lengths. She also did an Olaplex treatment and a hair mask from Shu Emura and as you can see, she magically gave it new shine and a really nice color, which looks so natural and very close to my natural shade. So happy with the result! And yes, I have my arm in my hair in every picture haha

 

closehair4 hair6hair2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Heej! Åh jag är så dålig på videos, får inte rätt på kvaliteten när jag överför mellan min kamera och dator och sen har jag aldrig redigerat tidigare. Men jag ska verkligen göra ett försök!!
  Jag lägger upp bildinlägg där jag skriver om vilka produkter jag använder, här kan du hitta vad jag använder till vardags:) http://susannebarnekow.se/blog/2015/08/everyday-look
  Tusen tack för fina ord och att du läser min blogg!!:D kram

  Susanne Barnekow 2015-09-06 13:34:06
  Svara
 • Kan inte du göra en video där du visar hur du sminkar dig och vad du använder för produkter? (Kanske redan finns? Har inte följt dig så länge) Din hy är ju helt magisk, dina ögonbryn likaså 🙂

  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!