Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

COFFEE BREAK

Den här hösten har verkligen startat med ett bang! Så mycket att göra men det är så klart jättekul. Jag träffade precis söta Amanda från Isa Dora och tog en kaffe över lite sminknyheter. Nu ska jag snart springa iväg på två olika möten innan det bär av mot Artipelag Artbox ikväll, för ett event som Gant anordnar. Puh och puss

____________________________________

This fall has certainly started with a bang! So much to do but it’s of course at lot of fun. I just met up with sweet Amanda from Isa Dora and took a coffee over some makeup news. Now I will soon be off for two meetings before heading to Artipelag Artbox tonight, for an event that Gant is organizing

 

IMG_2387

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!