Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MOTIVATION

Samtidigt som jag ÄLSKAR hösten och vintern så blir det lite kämpigt med kreativiteten…mörkret gör att det blir svårt för mig att hitta motivation till att fotografera och komma på nya roliga inlägg. Det som funkar bäst hittills är kaffe och träning! Hur gör ni för att få upp motivationen, har ni några bra tips?!:) Nu på förmiddagen sitter jag på Haymarket och har konferans med Plaza Kvinna och förhoppningsvis kommer jag hitta lite ny inspiration från alla härliga kollegor som bara sprudlar av nya idéer och energi:)

At the same time as I LOVE the fall and winter, it becomes a bit tough with the creativity… the darkness makes it hard for me to find motivation to photograph and create fun new posts. What works best so far is coffee and exercise! How do you work up your motivation, do you have any good tips?! 🙂 This morning I’m spending at Haymarket having a conference with Plaza Kvinna and hopefully I will find some new inspiration from all my wonderful colleagues who are just bursting with new ideas and energy:)
 img_2231

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand