Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LASH EXTENSION

Jag har hittat en nya maskarafavorit – den heter Lash Extension Magnet Mascara och kommmer från märket Dream Weave. Det är en så kallad rinnfri maskara som trillar av i små gummiliknande bitar när man tvättar bort den. Den är väldigt skonsam och passar även de känsligaste ögon. Den är så lätt att applicera och ger superfin volym och längd samtidigt som den separerar – och man bygger lätt upp fransarna med fler lager om man vill ha extra effekt. En riktig kanonprodukt! Jag hittade min på salong Qvisi med de har även en webbshop här(klick!). Kostar 210kr.

 I have found a new mascara favorite – it’s called Magnetic Lash Extension Mascara and comes from the brand Dream Weave. It’s a so-called smear free mascara that falls off in small rubber-like pieces when you wash it away. It’s very gentle and suitable even for the most sensitive eyes. It’s so easy to apply and gives a super nice volume and length while it separates – and you can easily build several layers if you want an enhanced effect. A great product! I found mine at salon Qvisi but they also have an online shop here(click!). Costs 210kr.

img_1968img_1972img_1967 img_1973 img_1969

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand