Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SOME CLEANING

Hej på er, hoppas ni haft en fin helg! Själv har jag tagit det galet lungt, från att jag var frisk i torsdags och fredags har jag blivit småsjuk igen med en förkylning – förstår inte vad jag gör för fel haha?! Idag har jag och min kille gjort den roliga sysslan att rensa ut i källaren…så tråkigt men skönt att få det gjort och det är ändå så trist väder idag. Sen har jag faktiskt testat lite nya produkter! En av nyheterna kommer upp på bloggen snart:)

Hi guys, hope you had a nice weekend! I have taken it sooo easy, from getting rid of my illness Thursday and Friday I have become sick again with a cold – I don’t understand what I’m doing wrong haha?! Today me and my fiance did the fun chore of cleaning our basement storage… so boring but nice to get it done and the weather today is really bad anyways. I have actually got to test some new products out today! One of the news will be up on the blog soon:)

IMG_0419

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind