Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HOLA!

Hej på er! Hoppas ni haft en underbar midsommarhelg! Jag har varit lite hängig så vi tog en välbehövlig och superlugn helg – så konstigt att inte supa till det på midsommar men det har varit lite väl mycket fest på senaste haha. Vi hade i alla fall magiskt mysigt och jag skulle inte byta ut vår helg mot något annat. Nu har sista jobbveckan innan semestern startat så det är bara att köra vidare – även fast semesterkänslorna och vädret bara gör att jag vill ta det lugnt…:)

Hello guys! Hope you had a wonderful weekend! I have felt a bit under the weather, so we took a well needed super quiet weekend – so weird not drink on Midsummer, but it’s been a bit too much party lately haha. In any case we had a magical weekend which I wouldn’t trade for anything! Now the last work week before vacation has started – even though the holiday emotions and the weather just makes me want to take it easy… 🙂

IMG_9343

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand