Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NIGHTTIME MIRACLE MOISTURIZER

Även fast jag är ett fan av Elisabeth Ardens Eight Hour Cream måste jag erkänna att jag inte hade jättehöga förväntningar på den här nattcremen som heter, Skin Protectant Nighttime Miracle Moisturizer. Den är ganska tjock i konsistensen, mer som ett balsam, och doftar svagt av lavendel. Man tar bara en liten klutt och värmer den först i handen innan man smörjer in. Jag har varit väldigt torr i ansiktet de senaste dagarna så jag tänkte att jag skulle testa och se vad den gick för. Första två nätterna använde jag bara den och inatt med ett serum under och jag måste säga att jag tycker att den är fantastisk! Min hy känns verkligen återfuktat på djupet när jag vaknar på morgonen. Finns bland annat att köpa här.

 ________________________________________

Even though I am a fan of Elizabeth Arden’s Eight Hour Cream, I must admit that I didn’t really have high expectations for this night cream named, Skin Protectant Nighttime Miracle Moisturizer. Its quite thick in texture, more like a balm, and smells faintly of lavender. You only need a small amount which you heat up with your fingers, before applying it. My skin has been very dry the past few days so I thought I would give this product a try. The first two nights I just used it alone and tonight with a serum underneath and I must say I find it amazing! My skin feels deeply moisturized when I wake up in the morning. 

 

IMG_2651IMG_2649

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt