♥GOD JUL♥

God Jul mina älsklingar! Hoppas ni har det alldeles fantastiskt! Vi har än så länge bara sovit, tagit inte särskilt långa promenader och ätit massor av godis haha. Nu har jag suttit och jobbat lite och gjort en utlottning av alla era fina svar.

Alltså så himla bra motiveringar och ni är så gulliga och underbara hela bunten. Hur förtjänar jag att ha så fina, finurliga och roliga människor som läser min blogg?! Det gör ont i mitt hjärta att jag inte kan skicka till alla på en och samma gång och kände att det inte fanns något annat sätt än att lotta för annars hade jag haft dåligt samvete i veckor.

Jag får helt enkelt införa fler utlottningar – då var det bestämt haha.

Den här gången var det alltså Tove som hade julklappsgudarna på sin sida – GRATTIS Tove! Om du mailar mig din adress så skickar jag ut ditt beauty-kit i mellandagarna.

Stor kram på er och GOD JUL!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!