FRIDAY MAKUEP LOOK

Hej på er! Så glad att det är fredag idag – har haft en riktig hetsig vecka så känner verkligen stort behov av att få ett par dagar ledigt! Jag kände mig så peppad idag så jag gjorde en lite festligare fredagsmakeup och tänkte visa hur jag gjort här i bloggen. Nedan följer en guide på hur jag gjort och vilka produkter jag använt – hoppas det kan inspirera lite:)


Dom här två paletterna har jag använt! Den till höger heter Miracle Bronzing Powder och kommer från Rituals , den är egentligen inte en ögonskugga men det funkar lika bra haha – här har jag använt den ljusaste längst upp till vänster som en basskugga. Den andra kommer från NYX och heter Full Throttle Eyeshadow Palette i nyansen Fard A Paupiers – här har jag använt den bruna och guldiga. 


1. Jag började med att applicera en ögonlocksprimer och därefter den ljusaste nyansen i Miracle Bronzing Powder över hela ögonlocken och även under. 

2. Här har jag applicerat den bruna skuggan från NYX-paletten från ögonloben på övre ögonlocken och även här ner under ögat. Jag vill ju förstora mina ögon och det är därför jag låter skuggan gå lite utanför ögats gränser. 


3. Jag applicerade sedan lite av den guldiga skuggan från NYX-paletten i mitten av den övre  ögonloben men även litegrann i den nedre fransraden. Ni ser en bild till på hur det ser ut nedan. 

4. Jag applicerade därefter en vit penna i den nedre vattenlinjen och en svart kajalpenna i den övre vattenlinjen. 

5. Avslutningsvis applicerade jag mascara – den här är en av mina favoriter kommer från Too Cool For School och finns att köpa här(adlink!). 

VOILÀ!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Lika fin som alltid!
    Jag har också blå ögon och kör med brun, guld och bronze nyanser, blir så fint tillsammans?

    Anna 2018-01-12 19:22:34
    Svara
    • Svar på Annas kommentar.

      Hej Anna!Ja visst är det, perfekt mot blå ögon och passar till allt:) <3 Stor kram S

      Susanne Barnekow 2018-01-15 12:48:39
      Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!