Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUNNY SUNDAY!

-inlägget innehåller affiliatelänkar –

Hej på er, har ni haft en fin helg? Min har varit lugn och skön –  jag sov så jäkla dåligt i torsdags och fredags så det var så otroligt skönt att få sova ut inatt. Känner mig som en ny människa! Och sen att det är sol ute idag och inte kladdigt och mörkt, är så jäkla skönt. Så vi har tagit en promenad med vovvarna på Djurgården och ätit frulle och nu sitter jag och jobbar lite. Här har ni mig med mina älskade vovvar – kolla in Archies dubbelhaka på första bilden haha. GOS! På bilden har jag på mig mina favvisvinterkängor från Inukkii – så jäkla snygga och vrålsköna! Dom finns bland annat att köpa här(klick!).  Och min mössa är köpt här(klick!) och finns i massa andra snygga färger också.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind