Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RAIN IN THE AIR CURLS IN MY HAIR

Jag tvättade håret imorse och lät det självtorka – det blir så himla lockigt då – eller kanske snarare fluffigt haha. Det är nästan lika bra att ha mitt hår så när det är regnigt ut för det lockar sig väldigt av fukten. När mitt hår var fuktigt applicerade jag ganska mycket av mitt älskade Frizzy Logic Serum från O&M och sen ett gelspray från Kerastase som fungerar genom att vidga hårstrået och därmed ge mer volym och fyllighet – det som är så jäkla bra med det är att det inte tyngs ned eller blir kladdigt – en riktigt bra produkt! Den kostar 299 och finns bland annat att köpa här(klick!).  Nu ska jag snart ta och bege mig mot Elita och Skin Agency och göra en liten ansiktsbehandling inför ikväll! Är så taggad på den här julfesten men har ingen aning om vad jag ska ha på mig :O

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind