5 HÄRLIGA ANSIKTSOLJOR

-inlägget innehåller affiliatelänkar – 

En riktigt effektiv räddning för vintertorr och livlös hud är att addera en bra ansiktsolja till din hudvårdsrutin. Om man tycker att det blir för glansigt eller fett är ett tips att endast använda det nattetid eller bara addera ett par droppar till din dagcreme eller foundation. Det ger verkligen en galet fin lyster! Det finns ju en mängd fina oljor på marknaden men jag har plockat ut fem personliga favoriter som jag tänkte berätta lite mer om!

LOELLE ORGANIC OIL DELUXE, 499 kr. 
Egenskaper:
Loelles ekologiska ansiktsolja är en blandning av argan- och kaktusfikonfröolja som tillsammans fungerar intensivt vårdande och ger huden en fin lyster. Den fungerar även genom att skyddanda, fuktbevara samt stimulera hudens celler och förbättra elasticiteten. Oljan är även rik på E-vitamin vilket gör den till en effektiv antioxidant och dess anti-inflammatoriska egenskaper kan lindra aknebesvär och eksem. 

Passar:
Mogen, torr, livlös hud samt acne och eksem.

Min upplevelse:
En härlig olja som sjunker in i huden utan att bli kladdig – jag gillar även att den är gul, vilket ger huden en extra fin glow! Har ingen specifik doft. 

EMINENCE ORGANICS ROSEHIP TRIPLE C+ E FIRMING OIL, 1295 kr. 
Egenskaper:
Lyxig ansiktsolja med tre ekologiska superoljor från nypon, jojoba och havtorn som tillsammans verkar intensivt återfuktande, kollagenboostande och spänstgivande. Oljan innehåller tre olika potenta former av C-vitamin samt E-vitamin från tre källor som bekämpar fria radikaler från UV-strålning både på ytan och djupt nere i huden och verkar på cellnivå med att fylla på med näring, släta ut fina linjer och lugna irriterad hud. Fungerar för alla hudtyper.

Passar:
Mogen, torr, livlös och irriterad hud.

Min upplevelse:
En härlig mjuk olja som snabbt absorberas av huden – doftar svagt blommigt.

Finns att köpa här(klick!). 

ACO RENEWING FACIAL OIL, 199 kr. 
Egenskaper:
Intensivt närande ansiktsolja som motverkar ålderstecken och ger naturlig lyster. Innehåller en blandning av naturliga oljor från ängskrasse, raps och kokos som ger intensiv näring och naturlig lyster. Antioxidanterna Q10 och vitamin E motverkar ålderstecken. Passar alla hudtyper, även känslig hud.

Passar:
Mogen, torr, livlös, irriterad och känslig hud.

Min upplevelse:
En lätt olja som doftar underbart fräscht – lite liljekonvalj om jag skulle dra någon doftreferens – men absolut inte för mycket. En riktigt härlig och prisvärd ansiktsolja!

DECLEOR AROMESSENCE NEROLI AMARA HYDRATING OIL SERUM, 539 kr. 
Egenskaper:
Består av en blandning av 100% naturliga oljor från växtriket. Oljorna är olika koncentrerade och verkar genom att mjukgöra, återfukta, skydda och förfina. Den innehåller även en aromaterapeutisk blandning av Neroli, sandelträ och petitgrain som har en avstressande effekt för både hud och sinne.

Passar:
Mogen, livlös, normal till torr hud.

Min upplevelse:
Skön olja som doftar alldeles underbart – men en liten varning för den doftkänsliga då den är väldigt stark. Fin gul färg som ger en extra fin glow!

Finns att köpa här(klick!). 

ELEMIS PRO DEFINITION FACIAL OIL, 935 kr. 
Egenskaper:
En spänstgivande olja, framtagen med innovativ stamcellsteknologi från hallonplanta, som ger dess djupt återfuktande egenskaper. Innehåller bland annat en traditionell Ayurvedisk ört som verkar återfuktande, mjukgörande och ger näring till huden samt ökar dess motståndskraft. Ekologisk kaktusfikonfröolja är rik på vitamin E som ger intensiv näring och skyddar mot fria radikaler. Jättenattljusolja stödjer hudens lipidbarriär och låser in fukt.

Passar:
Mogen hy, blandhy, normal, livlös och torr hud.

Min upplevelse:
En superskön olja som snabbt absorberas av huden och ger en en härlig lyster! Doftar lätt men väldigt gott och även den här är lite gulaktig i färgen, vilket förstärker glow-effekten.

Finns att köpa här(klick!). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Tack för bra inlägg och tips!

    Josefine 2017-12-06 09:26:59 https://varmepumpshopen.se/
    Svara
  • Åhh tack för tipset!
    Blir så tråkig och torr den här årstiden! Främst blir jag torr och lite fnasig på sidorna av näsan och även lite röda prickar som kan svida lite? Ska prova ACOs då den hade ett bra pris?

    Anna 2017-12-05 18:44:36
    Svara
    • Svar på Annas kommentar.

      Hej Anna, Ja visst blir man torr – så tråkigt! Testa ACOs, den är superhärlig! Om du är känslig och får röda prickar är Maria Åkerbergs olja jättebra – du kan läsa mer om den här:
      https://skincity.se/sv/royal-facial-oil-gentle-30-ml?gclid=CjwKCAiAx57RBRBkEiwA8yZdUJ_TeXJQUHkQsiPgBnsfHnRlLgP3t1AOxL-FvPhP5ubulZeMeUAsDBoCUIAQAvD_BwE
      Lycka till! Stor kram S 🙂

      Susanne Barnekow 2017-12-06 12:41:14
      Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!