II x SUPERSERUM

Här ser ni två nya serum som har flyttat ner i min necessär! Jag är väldigt förtjust i båda och gillar att blanda dom – konsistensen är vattentunn och huden absorberar dom tacksamt och snabbt och gör att den känns återfuktad och mjuk. Jag ska förklara lite närmre hur dom fungerar nedan(lite av texten har jag lånat från Skin City).

RESIST C15 Super Booster från Paulas Choice fungerar genom att jämna ut hudtonen, öka fastheten samt ge en massa lyster(till alla hudtyper). Antioxidantmixen av 15% C-vitamin tillsammans med E-vitamin och ferulic acid (ferulinsyra) bildar ett kraftfullt försvar på huden mot fria radikaler som åldrar huden i förtid. Peptider hjälper till att mjuka upp fina linjer och verkar uppstramande. Kan appliceras direkt på huden eller droppas i valfri creme eller valfritt serum. Finns att köpa på Skincity.se och kostar 549 kr.

Klairs Midnight Blue Youth Activating Drops är högkoncentrerad näring, i form av kraftfulla antioxidanter och peptider som stärker hudens skyddande barriär och gör den mer spänstig. Blåbärsextrakt är en kraftfull antioxidant som förbättrar hudens smidighet och stabiliserar också hudens fuktnivåer. Adenosin ger huden energi samtidigt som den hjälper till att mjukgöra och förbättra hudtexturen. Guajazulen (från kamomillolja) ger dropparna dess blå färg, agerar lugnande och reparerande på huden, bygger upp skadad hud och ger lindring. Koncentratet hjälper huden att återhämta sig efter solskador, den vanligaste orsaken till hudåldrande. Guajazulen verkar också lugnande på en hud med inflammerad acne och färska acneärr. Passar alla hudtyper och åldrar. Finns bland annat att köpa på Skin City och kostar 429kr.

 


Här ser ni hur de blå serumet ser ut, men det blir inte blått när det sjunkit in i huden. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!