Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

AAND ACTION

God kväll på er! Ja det där med att kunna sätta sig ner och jobba när man vill haha. Archie kräver att man har koll hela tiden och man måste hoppa upp och ner för att underhålla och undvika små olyckor. Men missförstå mig inte, han är verkligen världens gulligaste och snällaste valp. Förlåt för valpsnacket och fokus på det jag skulle skriva om – inspelningen. Alltså jag tror den här dagen toppade i att känna mig risig, trött och ful haha – och lagom passande fick jag min mens idag. Mitt hår och styling blev jättekonstig och jag kommer knappt ihåg vad jag sa. Så vi får se hur filmen blir haha. Varför blir det alltid så när det VERKLIGEN gäller och man skulle behöva ha en sån där vanlig dag när allt bara känns rätt? Har så dåligt självförtroende när det kommer till sånt här men måste bara försöka bli bättre på att acceptera och tro på mig själv – amen! Jag slänger med en bild på hur det såg ut när vi spelade in, kom ihåg det när ni ser filmen sen:)

 
Vet inte vad jag tänkte med den där bandanan haha .

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt