Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THAT KIND OF DAY

Alltså ush för den här dagen…jag vet att man inte alltid kan vara glad men idag ligger det en tung mörk filt över mina känslor. Är så trött och känner mig allmänt deppig, ledsen och irriterad och det känns som att mina nerver ligger utanpå. Reagerar inte naturligt på min omvärld. Jag har en liten känsla av att det är mina hormoner som spökar…det är GALET hur mycket dom kan påverka. Så hoppas ni kan ha överseende med att jag tar en paus från bloggen för idag och bäddar ner mig i soffan? Så hoppas jag att jag vaknar som en ny människa imorgon med massa energi och bloggmotivation. Det är ju ändå fredag så utsikterna ser bra ut:) Puss på er <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Usch för hormoner som ställer till det vet hur det känns. Ibland måste man ändå få tillåta sig ha dessa känslor trots att man inte kan sätta fingret på varför man mår dåligt. Tack iallafall för en inspirerande blogg / jetlaggad följare

  Angelica 2017-11-05 01:41:46
  Svara
  • Svar på Angelicas kommentar.

   Hej Angelica, och tack för din gulliga kommentar:) Ja, man måste ju det – även fast det suger haha. Och tack igen för din omtanke:D Stor kram S

   Susanne Barnekow 2017-11-05 14:19:33
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt