HUDA BEUTY

– inlägget innehåller affilliatelänkar –

Hej älskade ni! Huda Kattan är en superstor influencer inom skönhet och makeup och har sedan 2013 ett eget makeupmärke som heter Huda Beauty, det har äntligen landat på Sephora i Sverige och jag har testat några av produkterna. Bland annat läppstift, läppglans, highlighter och läppenna. Ni kan läsa mer om respektive produkt nedan!


Ovan ser ni Liquid Matte i nyansen Bombshell – riktigt snygg färg! Formulan är täckande men lätt och sitter väldigt bra på läppen. Kostar 235 kr och finns att köpa här(klick). 


3D Highlighter Palette innehåller 4 högpigmenterade färger, den första nyansen Capri är en krämformula och dom andra är puder. Den rosatonade är superfin att använda som rouge! Kostar 450 kr och finns att köpa här(klick!). 



Ovan ser ni läppennan Lip Contour i nyansen Muse – den är krämig och sitter verkligen som berget och har en vattenfast formula. Kostar 190kr och finns att köpa här(klick!). 

Här har ni en närbild på nyansen Bombshell. 

Ännu ett liquid matte, i nyansen Trophy Wife, finns att köpa här(klick!).  
Lip Strobe är ett metallic läppglans, formulan är väldigt krämig och täckningen är ok men det krävdes ganska mycket produkt för att det inte skulle bli flammigt. Här ser ni nyansen Moody och den finns att köpa här(klick!).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!