Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INVISALINE SUMMARY

Ja hörrni, då var jag klar med min Invisalinetandställning! Tjohoo! Det känns nästan lite konstigt och tomt nu haha. Jag var i alla fall hos min tandläkare Alexander på Aqua Dental igår och tog bort mina plastfästen och satte i en retainer på baksidan av mina främre tänder på nederkäken(ni ser den på bilden längst ner i inlägget). Det gör man för att dom inte ska flytta på sig – på ovankäken har jag fått en bettskena som jag ska sova med på nätterna. Jag är så jäkla glad att jag gjorde det här, det är verkligen en investering som gör så mycket för både för utseendet och för tändernas framtida hälsa. Om ni har några funderingar på att korrigera tänderna så har Aqua Dental många bra alternativ så jag rekommenderar verkligen att gå dit och för en konsultation. Gå till Alexander för han är superduktig. Ni kan läsa om hela min Invisalineresa här på bloggen och jag har en egen kategori som heter just det. Där kan ni hitta en massa tips och trix och om ni har några andra frågor är ni som vanligt mer än välkomna att ställa dom här:)


FÖRE

EFTER

   

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Så härligt att du fått dina tänder klara och så fint det vart, fantastiskt leende😁

    Anna 2017-08-04 18:13:26
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind