Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BROKEN NAILS

Jag har verkligen inte några bra naglar…dom går alltid av och inget nagellack håller. Tydligen inte ens gelé som ska sitta som berget. Jag testade ju nämligen gelé innan jag åkte på semester, just för att det skulle hålla, men till och med det började lossna efter ett par veckor. Till slut var jag tvungen att bryta av det, vilket jag vet att man inte ska göra men jag hade inget val..så nu är mina långa naglar ett minne blott och jag måste återgå till vanligt permanent lack för låta dem återhämta sig. Så igår var jag hos Aangeliki på Visage Stockholm och gjorde nytt lack från Cuccio i en av mina favoritfärger(som jag helt glömt bort vad den heter haha). Visst är den fin!? Här(klick!) kan ni se fler bilder på den.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind