Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BROKEN NAILS

Jag har verkligen inte några bra naglar…dom går alltid av och inget nagellack håller. Tydligen inte ens gelé som ska sitta som berget. Jag testade ju nämligen gelé innan jag åkte på semester, just för att det skulle hålla, men till och med det började lossna efter ett par veckor. Till slut var jag tvungen att bryta av det, vilket jag vet att man inte ska göra men jag hade inget val..så nu är mina långa naglar ett minne blott och jag måste återgå till vanligt permanent lack för låta dem återhämta sig. Så igår var jag hos Aangeliki på Visage Stockholm och gjorde nytt lack från Cuccio i en av mina favoritfärger(som jag helt glömt bort vad den heter haha). Visst är den fin!? Här(klick!) kan ni se fler bilder på den.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Lifestyle
    Henrietta Fromholtz
    Lifestyle
    Vanja Wikström
    Home
    34 kvadrat
    Hälsa
    Ida Warg
    Lifestyle
    Elin Johansson
    Mode
    Petra Tungården
    Hälsa
    Foodjunkie
    Lifestyle
    Josefin Dahlberg
    Home
    Andrea Brodin
    Lifestyle
    Sandra Beijer
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Lifestyle
    Makeup by Lina
    Mode
    Pamela Bellafesta
    Lifestyle
    Linn Herbertsson
    Mode
    Paulina Forsberg
    Hälsa
    Fannie Redman
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Man
    Niklas Berglind
    Mode
    Chrystelle Eriksberger