Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

COLOR RIOT

Här kommer en liten close-up på min makeup igår. Jag använde mig av en palett från NYX som heter Full Throttle i versionen Color Riot, kostar bara 109kr och här(klick!) kan ni hitta den. Jag började med att applicera den orangea över hela ögonlocken och därefter gick jag över med den mörkröda vid mitten så att att kanterna skuggades ut i orange. Sedan lade jag en svart eyeliner i den övre vattenlinjen, för att skapa en osynlig kontrast. För att öppna upp ögat applicerade jag en ljus, skimrande ögonpenna under ögat – den kommer från Smashbox och heter Always On Gel Eyeliner. Därefter avslutade jag med en svag eyeliner i utkanten av ögat och lite mascara, voila!

    

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Först…tack för en superinspirerande blogg! Jag undrar vad det är för färg (vad heter den?) på Smashbox eyeliner samt hur du får skuggorna under ögat att sitta kvar?

  Angelica 2017-07-21 23:55:08
  Svara
  • Svar på Angelicas kommentar.

   Hej Angelica och tusen tack för att du läser:D Nyansen på pennan heter Bubbly och är ljust guldskimrande. Jag brukar applicera lite ögonlockprimer under ögat också, det funkar superbra!:) Stor Kram S

   Susanne Barnekow 2017-07-22 11:43:02
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind