FAVORITER; DAGKRÄM MED SPF

Jag har fått lite frågor gällande tips på bra dagkrämer med SPF – det är ju både ekonomiskt och skönt att slippa ett extra steg i hudvårdsutinen och därför välja en dagkräm som inte bara vårdar huden utan även skyddar mot solens strålar – UTAN att den blir kladdig eller vit på huden. Jag har listat några av mina favoritprodukter som jag ska skriva lite närmre om nedan.

SOLUTION BY VICTUS, FACE THE SUN SPF30.
Den här krämen är en av de första som kombinerar både SPF filter med IR filter för att skapa ett komplett skydd mot solens skadliga strålar. Solen påverkar nämligen huden genom ultraviolett strålning (UV-strålning) och infraröd strålning (IR-strålning) vilka båda är skadliga för huden, men det är först nu IR strålningens skador har fastställts. Den förebygger skador på cellerna, motverkar ålderstecken samt vårdar och återfuktar huden med hjälp av antioxidanterna vitamin C och vitamin D. Den blir lite vit precis när du smörjer in den men det försvinner snabbt. Kostar 479kr.

IMAGE SKINCARE, PREVENTION+ SPF 50
Den här härliga krämen doftar gott av citrus(fast inte för mycket) och utöver att ge ett bra skydd mot solens skadliga strålar innehåller den effektiva antioxidanter som motverkar fria radikaler och skyddar mot miljöexponeringar. Den innehåller även vegetabiliska stamceller för att fördröja solens åldrande effekter på hudcellerna. Finns bland annat att köpa på Nordiska Kliniken(klick!).

PAULAS CHOICE, RESIST SUPER LIGHT DAILY WRINKLE DEFENCE SPF30.
Den här krämen har varit en storfavorit under flera år! Den innehåller en massa antioxidanter och ger en perfekt bas för makeup. Fungerar bland annat anti-aging, för extra känslig hud, mot eksem, rynkor, rodnad, rosacea och bruna fläckar (hyperpigmentering).Den är något färgad och lätt och ”fluffig” i konsistensen och sjunker snabbt in i huden och blandas med din egen hudton. Av alla produkter som är uppradade skulle jag säga att den här är bäst om man har en tendens att bli fet i huden under dagen – den fungerar så jäkla bra för min blandhud som lätt blir glansig. Kostar 419kr och finns bland annat att köpa här(klick!).

KLAIRS, ILLUMINATING SUPPLE BLEMISH CREAM SPF40.
Den här BB creamen gör huden matt men ändå lysterrik och den innehåller en massa fukt, solskydd, kontrollerar sebumproduktion och täcker rodnader och porer. Det finns bara en nyans men den ska tydligen passa alla hudtyper och hudtoner och fungerar även jättebra som en makeupbas/primer. Illuminating Supple Blemish Cream kostar 330kr och finns bland annat att hitta här.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!