Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BÄSTA ANNA!

Jag har haft en riktig hormonsvacka på senaste och min hud har inte riktigt velat samarbeta. Jag ska på födelsedagsmiddag ikväll och kände mig i stort behov av en uppfräschning – så Anna var snäll och klämde in mig idag. På plats bestämde vi att en peeling skulle passa, den rensar upp och tar bort döda hudceller och ger en jämnare hudton, bättre fuktighet och mindre synliga porer. Man får en jäkla lyster efteråt, precis vad min hud behövde! Den här peelen heter Milkpeel, kommer från märket Dermaceutic och kostar 1500kr hos Anna. Jag har dock fixat så att alla mina läsare får 20% rabatt om ni vill testa den eller någon annan kemisk peeling hos henne – bra va?! Ange bara mitt namn vid bokning. Anna håller till på Kokoro Stockholm och ni hittar hemsidan här. Btw, hur snygg är Annas soffa som kommer från Melimeli?

kokoro-anna

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt